Razvoj digitalne

strategije

Digitalna strategija predstavlja temelj prihodnosti vsakega podjetja. Podjetja, ki bodo znala povečati učinkovitost poslovanja in ustvariti dodano vrednost s pomočjo digitalizacije, bodo zgradila močno konkurenčno prednost in prevladala nad tekmeci. S pomočjo vavčerja za pripravo digitalne strategije Slovenskega podjetniškega sklada si zagotovite prednost že danes!

Priprava digitalne strategije zajema naslednje aktivnosti:

  • oceno stanja podjetja na področju digitalizacije,

  • pripravo načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja, ter

  • pripravo strategije podjetja za digitalno transformacijo.

Digitalna strategija zajema ključna področja poslovanja vašega podjetja, po obsegu in vsebini prilagojena konkretnim potrebam in okoliščinam, v okviru katerih poslujete. Strategija podjetja za digitalno transformacijo lahko zajema področje procesov in digitalnih rešitev za podporo poslovanju, analizo digitalnih poslovnih modelov, produktov in storitev, strategijo razvoja digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest, strategijo razvoja digitalne kulture in druge strategije, povezane z industrijo 4.0. 

V Fintech Factory pripravljamo digitalne strategije za zagonska podjetja ("start-up") in za podjetja s potencialom hitre rasti ("scale-up"). Digitalne strategije pripravljamo na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj z različnih področij industrije, ki jih pokrivajo strokovnjaki Fintech Factory: finance, pravo, zavarovalništvo, davki, disruptivni poslovni modeli (sodelovalna ekonomija, krožno gospodarstvo), najnovejše tehnologije (blockchain, obogatena realnost, umetna inteligenca, "big data") in druga področja.

Izkoristite priložnost za rast, ki jo prinašajo digitalne tehnologije! Izpolnite spodnji obrazec in naredite prvi korak na poti do digitalne transformacije vašega podjetja.

 

Fintech Factory je uvrščen na seznam DIH Slovenija kot ponudnik storitev v okviru vavčerja za pripravo digitalne strategije, ki ga izdaja Slovenski podjetniški sklad.

 

Z vavčerjem pridobite do 60% sofinanciranja!